Mermer i Kuq Gure Special Muhur Red Marble Quarry

AlbaniaAlbania

Red - Marble

Learn More
Quarry Detail
Material: Muhur Red
Trade Terms:
Description

Kavo e mermerit të kuq në zonën e Muhurrit në Peshkopi është e njohur në të gjithë Europën për shkak të cilësisë së lartë dhe periudhës 51 vjecare të nxjerrjes dhe shfrytëzimit të saj në të gjitha vëndet e Europës veçanërisht në Itali, Francë, Poloni, Hungari dhe në vëndet Arabe.

More
Supplier Detail
Alb Red Stone Shpk
Albania Albania
Main Product:

red marble, white marble

user img
Alb Red Stone
Tel: +(355) 68 60 66 333
Adr: Muhur, Peshkopi ALBANIA
Visit Store
Categories:
Related Searchs: